През втората половина на 2017 г. Samsung отчете рекордни приходи

...
През втората половина на 2017 г. Samsung отчете рекордни приходи
Коментари Харесай

Samsung очаква скок на приходите с 50 процента за Q1 2018

През втората половина на 2017 година Samsung регистрира рекордни доходи с помощта на нарасналото търсене наизуст и съгласно най-новите упования на компанията, в този момент приходите още веднъж ще скочат с цели 50 %.

Компанията ще разгласи финансовите си прогнози публично в петък , само че анализатори са безапелационни, че Samsung на процедура е постигнал оперативни доходи от 13.7 милиарда $ за интервала януари-март 2018 година, което е нарастване с над 50 % по отношение на същия интервал предходната година. Тогава колосът е отчел 8.8 милиарда $ доходи.

Според Reuters, Samsung печели по 70 цента на всеки $ от продадените DRAM чипове. Смартфон бизнесът също е сполучлив, въпреки да не доближава продажбите на памети – за първото тримесечие на годината би трябвало да са продадени към 9.3 милиона бройки от новия флагман Samsung Galaxy S9 . Южнокорейски анализатори чакат приходите да са огромни и в този сегмент поради по-бързите доставки и по-икономичния развой на направа.

Накрая, продажбите на OLED екрани се чака да са нарастнали с 60-65 %, което в действителност не е толкоз доста. Причината за това е по-слабото търсене на iPhone X, който употребява панелите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР