През вчерашния ден Григор Димитров се завърна на корта след

...
През вчерашния ден Григор Димитров се завърна на корта след
Коментари Харесай

Програма за вторник: Григор Димитров открива участието си във Вашингтон на сингъл

През вчерашния ден Григор Димитров се завърна на корта след няколко седмици пауза с дуел на двойки във Вашингтон. Българинът и неговият сътрудник Никола Маю позволиха поврат в трагичен конфликт против Джейми Мъри и Майкъл Винъс, а през днешния ден нашият съотечественик ще изиграе и първата си среща в конкуренцията на сингъл, като негов противник ще бъде Макензи Макдоналд.

Понастоящем американецът се намира под №60 в международната класация, като рекордното му класиране датира от началото на 2022-ра, когато доближи до 48-ата позиция в света. Макдоналд може да се похвали с достигането на едвам един-единствен АТР край, като това се случва през 2021-ва точно на шампионата във Вашингтон, като в борбата за трофея отстъпи на Яник Синер.

До този миг Димитров и Макдоналд са се изправяли един против различен общо два пъти, като са си разменили по един триумф. Предстоящият мач посред им пък е подложен под номер две в програмата на централния корт и ще започва незабавно след края на срещата сред Бен Шелтън и Джунчен Шан. Това значи, че предстоящото начало на конфликта е към 20:30 часа българско време, а вие още веднъж ще можете да го наблюдавате директно на нормалните линкове в Tennis.bg.

Централен корт (начало 19:00 часа):

1. Бен Шелтън - Джунчен Шан

2. Григор Димитров - Макензи Макдоналд

3. Хейли Баптист - Каролина Плишкова 

 4. Аслан Карацев - Франсис Тиафо

5. Цинвен Жанг - Мадисън Кийс

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР