През вчерашния ден един от най-очакваните мачове от първия кръг

...
През вчерашния ден един от най-очакваните мачове от първия кръг
Коментари Харесай

Млад американец доволен от успешния старт в Барселона

През вчерашния ден един от най-очакваните мачове от първия кръг на шампионата в Барселона бе този сред Франсис Тиафо и младия надарен испанец Карлос Алкарас.

17-годишният младок даде здрава борба на по-опитния Тиафо, само че въпреки всичко американецът съумя да затвори срещата чисто в два сета, след 6 4. 7 6. Следващият съперник на представителя на Съединените Щати е Диего Шварцман. След положителния си старт на влиятелното съревнование, Франсис стана следващият тенисист, който се изрече извънредно ласкаво за Алкарас и му предсказа блестящо бъдеще.

„ Разбирам за какво хората и експертите обръщат толкоз огромно внимание на това момче. Смятам, че той е специфичен и въобще не е инцидентно, че много специалисти го дефинират за предстоящ номер 1. Карлос Алкарас би трябвало да бъде наблюдаван зорко още занапред, тъй като той може да реализира доста. Щастлив съм, че съумях да се оправя с подобен гений и да продължа в Барселона.

"Турнирът носи много положителни точки и пари и за всеки от нас е значимо да се показа оптимално добре тук. Очаквам мача с Шварцман, въпреки че той е много неуместен съперник, защото до момента постоянно ме е побеждавал. Ние сме положителни другари отвън корта и ще се веселя да се срещнем още веднъж “, разяснява Тиафо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР