През уикенда младите армейци от Академия ЦСКА записаха 4 победи

...
През уикенда младите армейци от Академия ЦСКА записаха 4 победи
Коментари Харесай

От ЦСКА се похвалиха с 4 победи на младите армейци през уикенда

През уикенда младите " армейци " от Академия ЦСКА записаха 4 победи и 1 проваляне, оповестяват от клуба.

В събота ЦСКА II победи гостите от Бистрица с 2:1 в следващ дуел от Югозападната Трета лига. Точни за " алените " бяха Илиан Антонов, който се възползва от асистенция на Димитър Христов и Марк-Емилио Папазов. По този метод възпитаниците на Стамен Белчев продължиха победната си серия в шампионата и се утвърдиха на второто място във краткотрайното класиране с актив от 22 точки, след 11 изиграни срещи.

В същия ден ЦСКА U14 приключи наедно 1:1 с Пирин (Благоевград), след което се стигна до осъществявания на дузпи. При тях възпитаниците на старши треньора Мартин Митов бяха по-точни и завоюваха с 4:3. В постоянното време попадението означи Алекс Павлов, след асистенция на Борислав Иванов. При 11-метровите наказателни удари безпогрешни бяха Марк Илков, Борислав Иванов, Никола Боевски и Виктор Иванов.

Също през вчерашния ден ЦСКА U15 отстъпи с 1:4 на връстниците си от Септември (София) в дуел от елитната юношеска група. Попадението за младите " армейци " означи Стивън Матеев.

ЦСКА U16 пък победи с 2:1 Септември (София) с голове на Калоян Пулев и Александър Донев.

Днес ЦСКА U17 разгроми с 4:0 отбора на Спартак (Плевен) в мач от елитната юношеска група до 17, който се игра на стадион " Българска войска ".

Резултатът бе открит от Юлиан Гилов, който се възползва от подаване на Васил Каймаканов. Тарек Жензарли повиши на 2:0. Последва втори гол на Гилов, след асистенция на Божидар Петров, а крайното 4:0 оформи Алек Говедарски, след подаване на Антон Толев. По този метод възпитаниците на старши треньора Ивайло Станев продължиха с положителните си игри и безапелационни резултати.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР