През цялата нощ екипи на полиция и Бърза помощ бяха

...
През цялата нощ екипи на полиция и Бърза помощ бяха
Коментари Харесай

Полицията на крак цяла нощ заради барикадиралия се мъж в „Люлин”

През цялата нощ екипи на полиция и Бърза помощ бяха на крайник поради мъжа, който се барикадира в дома си в столичния кв. „Люлин“. Сигнал е подаден още в неделя вечерта, само че до късно в понеделник вечерта нямаше резултат от водените договаряния.

Мъжът е на 35 години. Той е с голям брой престъпни регистрации. Не се изключва и версията да е бил под въздействието на опиати.

Негови съседи описват, че той е бил агресиван и различен път. Срещу него са подавани неведнъж сигнали в полицията, само че без да има резултат.

„Той като се напие – и се стартира циркът. Добромир постоянно пресреща и атакува хора от входа. Той влиза в чисто физическа свада с всички – без значение дали му се прави забележка или не. Вадил е нож на приятелката ми“, споделя Светослав, един от съседите на барикадиралия се мъж.

„Жилището, в което живее Добромир, дружно с татко си – е общинско. Имаме няколко сигнала за несвоевременно заплащане на сметки, само че тъжби към общината няма“. Това съобщи началник-отдел „Общинска собственост“ към регион „Люлин“ Елена Василева.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР