През тази 2023 година за 23 път ще има 11.11,

...
През тази 2023 година за 23 път ще има 11.11,
Коментари Харесай

В Габрово обявяват петото годишно време – карнавалното, на 11 ноември в 11:11 часа

През тази 2023 година за 23 път ще има 11.11, 11:11, моментът, в който целият свят е затаил мирис в очакване на мотото за идващия карнавал. Организаторите от карнавалния екип споделят, че през последните седмици обстановката е толкоз напечена, че напряко дим им излиза от ушите.

Интересът към новото карнавално време и тематиката в Габрово внезапно набъбна след 2019 година, когато всички откриха, че каквато е тематиката на габровския карнавал, това ще се случва и по света. Сега всевъзможни хора от близо и надалеч се пробват да се домогнат до по този начин скъпата информация по всякакъв метод. Фактът, че към момента нищо не е изтекло в пространството също е много подозрителен – екипът или е от супер експерти, или са ги пратили на отмора някъде на високо, или са ги опиянили с някоя билка, или пък въобще нищо не знаят, за по-сигурно. Но ние ще се придържаме към първата версия.

И по този начин, с цел да не се вършиме на Нострадамус, Абигия Ананд, Лион, Рос, Гал Сасон и да тръгнат разнообразни спекулации по тематиката, елате в събота 11.11 в 11:11 ч. на оркестрината на ул. „ Радецка “, с цел да научим какво ще се случи през 2024 година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР