През следващото десетилетие ще се осъществи масивен трансфер на богатство,

...
През следващото десетилетие ще се осъществи масивен трансфер на богатство,
Коментари Харесай

Милениалите скоро ще станат най-богатото поколение някога

През идващото десетилетие ще се реализира солиден трансфер на благосъстояние, от който поколението на милениалите ще излезе на върха. Според нов отчет на основаната в Лондон световна консултантска компания за недвижими парцели Knight Frank така наречен безмълвно потомство и бейби бумърите ще трансферират към 90 трлн. $ завещание на милениалите през идващите десетина години.

Мълчаливото потомство нормално се дефинира като хора, родени сред 1928 и 1945 година, до момента в който бейби бумърите са родени сред 1946 и 1961 година Милениалите пък са родени сред 1981 и 1996 година

Този трансфер на благосъстояние ще трансформира поколението внай-богатото до момента в историята. А фирмите, които доставят артикули и услуги на него, ще би трябвало да поправят своите тактики, с цел да посрещнат новите настройки.

В отчета си Knight Frank акцентира другите визии на милениалите по отношение на изменението на климата спрямо по-старите генерации. Според изследването те са по-склонни да понижат потреблението си заради изменението на климата.

Около 80% от респондентите мъже и 79% от респондентите дами споделят, че се пробват да сведат до най-малко своя въглероден отпечатък. Обратно, единствено 59% от мъжете и 67% от дамите бейби бумъри са споделили същото.

Този финален отчет е в сходство и с изследване на Bank of America от 2023 година, което открива, че три четвърти от американските милениали желаят да влагат в устойчиви артикули и инициативи.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР