През следващите дни до събота ще преобладава слънчево време. В

...
През следващите дни до събота ще преобладава слънчево време. В
Коментари Харесай

Времето утре - 21 октомври

През идващите дни до събота ще доминира слънчево време. В четвъртък вятърът ще се задържи от юг, в източните региони и по северните скатове на планините ще бъде до сдържан, дневните температури ще се покачат още и в доста региони ще доближават и надвишават 20°. Сутринта в западната част на Дунавската низина и на Горно-тракийската равнина ще бъде съвсем безшумно и тук-там там ще се образува мъгла или инверсионна облачност. Минималните температури ще са най-вече сред 2° и 7°. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Христо Христов.

В петък ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад и температурите ще се покачат с още 2-3 градуса. Сутринта условия за мъгли ще има в Югоизточна България, а след обяд от запад ще се появи висока и междинна облачност. В събота през страната ще минава леден атмосферен фронт. Облачността ще се усили и тук-там, основно в Северна България и планинските региони ще има превалявания от дъжд. Температурите ще са от 13°-15° в северозападните региони до 22°-24° на обособени места в Южна България. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще бъде до сдържан.
 Седмична прогноза за времето за 18 - 24 октомври Седмична прогноза за времето за 18 - 24 октомври
В понеделник и вторник над цялата страна ще има променлива облачност. Валежи не се чакат. Минималните температури ще са сред 3 и 10...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР