През следващата година ще започнем изграждането на бул. Копенхаген“, който

...
През следващата година ще започнем изграждането на бул. Копенхаген“, който
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Ограничаване на строителство в „Младост“ и запазване на междублоковите пространства е една от основните ни задачи

През идната година ще стартираме построяването на бул. „ Копенхаген “, който с изключение на нова връзка сред „ Младост “ и „ Дружба “, планува и ново трамвайно трасе. Това съобщи претендентът за кмет на София от ГЕРБ/СДС Антон Хекимян, който дружно с претендента за кмет на регион,,Младост ” Юлиян Пейчев,  разговаряха с жители.

" Ограничаването на новото строителство в „ Младост “ и опазване на междублоковите пространства е една от главните ни задания “, съобщи Хекимян. Ограничаване на строителството ще стане посредством законово увеличение на наложителните отстояния при строителство в жилищните комплекси.

„ Един от първите обекти, които ще стартираме, е нов парк в „ Младост “ 3 наплощ от 17 дка ", сподели Хекимян и добави, че са подготвени с плановете за създаване на 4 нови детски градини и нова спортна зала в двора на 144 - то учебно заведение.



" Насочването на вложения към кварталите е главният ни приоритет и той включва създаване на квартални паркинги, поддържане на междублоковите пространства и детските площадки.

„ Младост “ би трябвало да има собствен културен център и дружно с жителите ще определим най-подходящото място за него ", акцентира претендентът за кмет. Антон Хекимян бе безапелационен, че желанието му е да подсигурява трасето за уголемение на метрото от Бизнес парка до Околовръстния път при Симеоновския въжен превоз. " Освен комфортен достъп до Витоша, с него ще осигурим и понижаване на трафика. Това е задачата и на новите довеждащи линии, които планираме за региона ", сподели още той.

Искам работата за София да продължи, сега има голям риск тя да спре, тъй като видяхме какво се случи в последните 3 години на национално равнище при ръководството на така наречен Промяна, заключи Хекимян.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР