През следващата година коронавирусът може и да бъде преборен, но

...
През следващата година коронавирусът може и да бъде преборен, но
Коментари Харесай

Д-р Иван Гешев – първият епидемиолог/прокурор/министър на републиката

През идната година коронавирусът може и да бъде преборен, само че вирусът на прокурорската република в България остава неизтребим – още 7 години, до момента в който трае мандатът на настощия основен прокурор.

На Иван Гешев му бяха нужни единствено три дни, с цел да се нарежда в изискванията на изключителното състояние. В петък, когато ограниченията бяха оповестени, обществото за малко бе разтоварено от задължението да знае какво мисли той. За няколко дни, макар че ситуацията към този момент бе изключително, отсъствието на Гешев се усещаше като нормализация.

Прокуратурата обаче ефективно приготвяше вписването си в картината. Главният прокурор направи опит да изплува медийно още в петък (13 март), когато основните герои към момента бяха Бойко Борисов и Венцислав Мутафчийски. Не съумя да се " закачи ", само че сътвори базата - успореден прокурорски щаб, който да следи какво прави законният действен щаб в битката против болестта.

После Гешев разпореди на отрасловите държавни организации да си правят работата, която им е предоставена по закон. Това също мина бързо през медиите, без да се забележи изключително.

Повече от военачалник
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР