През пустините на Африка до зелените поля на френската провинция

...
През пустините на Африка до зелените поля на френската провинция
Коментари Харесай

Ново видео към Battlefield V представя мултиплейърните карти

През пустините на Африка до зелените поля на френската провинция и холандските канали до безконечния студ на норвежките възвишения.
Не остана доста до излизането на Battlefield V и DICE не престават да ни показват достолепията на играта под друга форма. Този път става въпрос за видео, което ви демонстрира мултиплейърните карти, които са включени в играта.

Общо осем са те – Twisted Steel, Arras, Narvik, Fjell 652, Rotterdam, Devastation, Hamada, and Aerodrome – ситуирани на основни местоположения – Франция, Холандия и Северна Африка. Заедно с тях, получаваме и взор над Panzerstorm, първата карта, излизаща след дебюта на играта. Тя ще е налична от идващия месец с появяването на Overture.

EA и DICE се завръщат към лоното на Втората международна война, като акцент в идващия Battlefield ще са борби и фронтове, които нормално остават настрана от вниманието, само че са не по-малко значими за изхода от конфликта.

И тук ще участва сингъл акцията War Stories, а дружно с нея ще забележим и Battle Royale режим, който ще се появи след излизането на играта. Но най-голямата смяна не е тази, а построяването на Battlefield по модел на „жива услуга“, метод, станал известен през днешния ден за доста ААА игри – вместо доставянето на обособени DLC пакети, студиото ще развива света на играта посредством редовно прибавяне на нови карти, режими, оръжия, събития и провокации, удължавайки доста живота на заглавието. Не е несъмнено по какъв начин ЕА ще работи с спомагателната монетизация – друга значима характерност, станала неизменима част от актуалната гейм сцена. Да се надяваме, че издателят си е взел записка с Battlefront II.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР