През пролетта на 2018 г. познатата от изключително популярната серия

...
През пролетта на 2018 г. познатата от изключително популярната серия
Коментари Харесай

Лара Крофт се завръща на големия екран

През пролетта на 2018 година познатата от извънредно известната серия от видео игри Tomb Raider Лара Крофт се завръща на огромния екран в Tomb Raider: Първа задача – напълно ново и друго премеждие, което споделя за превръщането на младата и решителна Крофт в познатата по целия свят паметна екшън героиня. В ролята на Лара Крофт е носителката на „ Оскар “ Алисия Викандер (Джейсън Борн, Момичето от Дания, Ex Machina: Бог от машината).
Лара Крофт е самостоятелната щерка на екстравагантен авантюрист, който изчезва, когато тя едвам навлиза в тийнейджърските си години. Сега, към този момент млада жена на 21-годишна възраст, без същинска цел и посока в живота си, Лара работи като вело-куриер по улиците на Лондон, едвам съумява да заплати наема си и рядко посещава лекциите, нужни ѝ да приключи образованието си. Твърдо решена да открие своя личен път, тя отхвърля да застане отпред на интернационалната бизнес империя на татко си също толкоз непоколебимо, колкото отхвърля концепцията, че него в действителност към този момент го няма. Неспособна да одобри обстоятелствата и да продължи напред с живота си седем години след изгубването му, даже Лара не може да разбере какво тъкмо я тласка към това един път вечно да разгадае пъзела към тайнствената му гибел.

Тръгвайки срещу волята и последното му предпочитание, тя оставя всичко, което познава, зад себе си, в търсене на последната известна дестинация на татко си: именита гробница на митичен остров посред смъртоносните води на Дяволско море, който може би се намира някъде край крайбрежията на Япония. Но задачата ѝ няма да е лесна – даже достигането до острова ще е извънредно подло. Залозите не биха могли да са по-високи за Лара. Бореща се с провокациите, въоръжена само с острия си разум, сляпа религия и твърдоглав дух, тя би трябвало да премине границата на личните си благоприятни условия. Ако оцелее в рисковото премеждие, това може да се окаже нейното израстване, което да ѝ завоюва името Tomb Raider.

Освен Алисия Викандер във кино лентата вземат участие още Уолтън Гогинс (Омразната осморка), Доминик Уест (The Wire, 300), Даниел Уу (Into the Badlands), Хана Джон-Кеймън (Игра на тронове) и други Режисьор е Роар Утауг (The Wave) по сюжет на Женива Робъртсън-Дуорет. Продуцент е носителят на „ Оскар “ Греъм Кинг (От другата страна).
Tomb Raider: Първа задача идва в кината на 16 март 2018 на 3D и IMAX.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР