През последния месец и половина сякаш нямахме толкова нужда от

...
През последния месец и половина сякаш нямахме толкова нужда от
Коментари Харесай

Топ 5 аксесоара, които трябва да имате този сезон

През последния месец и половина като че ли нямахме толкоз потребност от аксесоари, може би като се изключи тези за коса, с които повърхностно прибирахме непокорните кичури. Колкото повече наближава моментът, в който ще можем повече време да прекарваме на открито, толкоз повече се появява и желанието да освежим визията си с нещо красиво и цветно. А доста постоянно това елементарно се реализира точно с прибавянето на един-единствен аксесоар, по тази причина ще ви покажем тези, които са модерно този сезон.

Цветните макси обеци се завръщат и в този момент марките ни оферират огромен избор от свежи и закачливи модели, които сигурно ще се открояват сред косите ни. Те елементарно се трансформират в акцент от тоалета, изключително в случай че сме облечени в или монохромни комбинации.



Лентите и диадемите не престават да са извънредно съвременни, като с наближаването на лятото те стават все по-ярки и цветни и в настоящите принтове като, райета и цветя. Могат да бъдат и едноцветни, като още веднъж са в ярки и наситени тонове.



Шапките вид „ панамки “ този сезон са на път да се конкурират с класическите сламени модели и макар че наподобяват малко по-смели като избор, те са съвършени за по-интересен за топлите месеци.



Трендът с дребните чанти продължава, а и щом могат да поберат смарт телефона ни и няколко карти, нямаме потребност от тези огромни модели, в които постоянно царува безпорядък. Поне за дните, в които сме out of office.



И несъмнено, очилата , от които от ден на ден ще имаме потребност. Сега се връщаме към по-класически модели с по-интересни рамки, само че в неутрални цветове, които елементарно можем да носим с всеки.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР