През последните седмици Stellantis не спира да разкрива все повече

...
През последните седмици Stellantis не спира да разкрива все повече
Коментари Харесай

Jeep показа първия си изцяло електрически модел

През последните седмици Stellantis не стопира да разкрива от ден на ден от проектите си за електрическо бъдеще на множеството марки, които оперират по шапката на компанията. След като през миналата седмица от Jeep оповестиха, че се отхвърлят от бензиновите и дизеловите мотори в Европа, не щеш ли в този момент видяхме и първото напълно електрическо возило на марката.

По време на онлайн събитие на Stellantis, изпълнителният шеф на марката сподели две фотоси на концептуален модел, който ще се появи в европейските шоуруми още през идната година. За страдание, фотосите не бяха съпроводени от никаква техническа информация, само че подозираме, че такава ще се появи още в идващите месеци.
`Jeep

Електрическият модел, който към момента няма обособено име не се разграничава доста от познатите ни досега кросоувъри на Jeep. Впечатление прави „ празната “ предна решетка, която е знак на марката, както и буквата “e”, която подсказва за електрическата природа на модела.

Не е изключено новият Jeep да употребява платформа от някой от другите марки на Stellantis, като да вземем за пример задвижване и технологии от Opel Mokka или Peugeot e-2008, които се оферират само с предно задвижване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР