През последните седмици се вдигна много врява от политиците срещу

...
През последните седмици се вдигна много врява от политиците срещу
Коментари Харесай

Третият пол е въведен в България! Кого заблуждавате г-да политици?!

През последните седмици се подвигна доста олелия от политиците против Истанбулската спогодба и третия пол.

Би Нюз извърши инспекция на българското законодателство и установихме забавни обстоятелства.ТретияJ пол е въведен в България посредством опцията за смяна на пола в законодателството ни.
Такава опция е планувана в закона за отбрана от дискриминация и по-точно в точка 17 от Параграф 1 на спомагателните разпореждания, която гласи-т. 17. (нова - Дъждовни води, бр. 26 от 2015 г.). Признакът "пол " по член 4, алинея 1 включва и случаите на смяна на пола.
Промяната на пола е планувана и в закона за българските персонални документи.Съгласно чл.9, ал.1 при смяна на пола жителите са длъжни в 30 дневен период да подадат заявление за смяна на персоналните си документи.

Промяната на пола е планувана и в Закона за гражданската регистрация.
Тук би трябвало да отбележим, че съгласно чл.8, ал.1 съществени данни за гражданската регистрация на лицата са техните име,дата и място на раждане,пол,гражданство и ЕГН. В чл.76, ал.5 е планувано, че полът не може да се трансформира по административен път. Както виждате, посредством опцията за смяна на пола на процедура е въведен по този начин нареченият трети пол.

Интересно, за какво се разиграват тези политически циркове пред обществото и какво се прикрива посредством тях? При всички случаи се прикрива нещо, което не е в интерес на българския народ! Всъщност кого заблуждавате господа политици?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР