През последните седмици Новак Джокович на няколко пъти заяви, че

...
През последните седмици Новак Джокович на няколко пъти заяви, че
Коментари Харесай

Надежда за Джокович: САЩ разхлабва противоепидемичните мерки


През последните седмици Новак Джокович на няколко пъти съобщи, че се още се надява да играе на US Open, макар, че съгласно актуалните противоепидемични ограничения той няма право да влезе в страната. Неговият треньор Горан Иванишевич несъмнено не споделяше оптимизма му, само че през днешния ден се появи лъч вяра за първенеца на Уимбълдън.

Центърът по надзор на инфекциозните заболявания на Съединени американски щати (CDC) разгласява изказване, с което разгласи, че от понеделник (15 август) ще бъдат доста разхлабени противоепидемичните ограничения във връзка с обществената отдалеченост и карантината. Към момента това са единствените области, в които ще бъдат импортирани промени, само че е изцяло допустимо през идващите седмици да бъдат обновени и наредбите по отношение на влизащите в страната чужденци.

„Обновените ограничения се отнасят до събиранията на хора на публични места. През идващите седмици Министерството на здравеопазванетпо ще прегледа всички сегашни разпореждания за тяхното уеднаквяване във връзка с задграничните пътувания и пребиваването в здравни заведения“ – споделят от CDC.

Според част от новите ограничения инфектираните с Covid-19 към този момент няма да бъдат поставяни под карантина, а имунизираните и неимунизираните хора ще би трябвало да следват едни и същи разпореждания. Освен това хората, които не демонстрират признаци, към този момент няма да бъдат поставяни под наблюдаване.

През юни Министерството на здравеопазването внесе промени в ограниченията, важащи за идващите в страната чужденци. Те към този момент не са длъжни да показват отрицателен PCR тест или уверение за преболедуван Covid-19, само че документът за имунизация към момента е наложителен.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР