През последните седмици медийното внимание към Джулия Робъртс е доста

...
През последните седмици медийното внимание към Джулия Робъртс е доста
Коментари Харесай

Джулия Робъртс призна за най-тежкия наркотик, който е вземала, и за ролите в киното, които е отказвала

През последните седмици медийното внимание към Джулия Робъртс е много засилено. Причината - излизането на новия филм с нейно присъединяване -, който към този момент може да гледаме в Netflix и у нас.
 Джулия Робъртс наруши мълчанието след гибелта на Матю Пери
Емоционалните думи на Джулия Робъртс за Матю Пери

Какво показа актрисата за някогашната си половинка

Покрай премиерата актрисата направи няколко обществени изяви и изявленията, едно от които е в скорошното ѝ посещение в предаването Watch What Happens Live With Andy Cohen.

За диалога си с Джулия Робъртс водещият си бе подготвил три провокативни въпроса, част от сегмента Plead the Fifth. Според разпоредбите му актрисата би трябвало да отговори почтено на два от въпросите, като има опция да пропусне единствено един от тях.

На първия въпрос, обвързван с известното американско риалити Real Housewives of Salt Lake City, не се поколебава да отговори. Вторият въпрос на водещия обаче е по-предизвикателен. И за изненада на на мнозина, актрисата не се поколебава да отговори и на него.

" Кой е най-тежкият опиат, който в миналото си опитвала? ", пита я Анди Коен. " Гъби ", напълно откровено споделя.

След като водещият ѝ задава и въпроса дали опита ѝ с гъбите е бил позитивен, актрисата още веднъж е изцяло почтена.

" Да, беше хубаво. Няма да неистина. Но деца, не го опитвайте вкъщи! "

На третия и финален въпрос обаче актрисата взема решение да не отговори. А спрямо останалите той е като че ли най-невинният. Водещият просто бе помолил  да издаде кой от филмите с нейно присъединяване ѝ е най-любим и кой минимум обичан. Изборът бе сред " Хубава жена ", " Сватбата на най-хубавия ми другар " и " Нотинг Хил ".

Въпреки че отговор на този въпрос по този начин и нямаше, най-малко разбрахме дали актрисата съжалява за функции, които е отказвала.
 Джулия Робъртс и близнаците Хейзъл и Финей - рядка фотография на по случай рождения им ден
Рядката фотография на близнаците, която Джулия Робъртс показа

Актрисата чества

" Не скърбя за нито една, тъй като мисля, че всичко е нещо като орис ", изяснява Джулия Робъртс, като добавя, че две огромни функции, които е отказала в предишното, са за филмите " Имаш поща " и " Последният мохикан ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР