През последните седмици доста се изговори за трансфер на Каули

...
През последните седмици доста се изговори за трансфер на Каули
Коментари Харесай

В Гърция спретнаха грозна интрига за Лудогорец, Каули и Десподов

През последните седмици много се изговори за трансфер на Каули от Лудогорец в Панатинайкос. За момента двата клуба не могат да се схванат за бразилеца, защото гърците оферират много по-малко пари от мечтаните от българския първенец.

Днес гръцкото издание „ paopantou.gr “, което е близко до Панатинайкос, твърди, че Лудогорец желае да се раздели с бразилеца, защото има спор със звездата на „ зелените “ - Кирил Десподов. Медията написа, че българският национал и атакуващият халф са се сдърпали по време на подготовка преди известно време.

Бърза инспекция демонстрира, че информацията в гръцката медия изрично не дава отговор на истината. Напротив – Каули и Десподов са в отлични връзки и ситуацията в съблекалнята на Лудогорец е добра.

По всяка възможност повода за погрешната информация е напрежението, което царува в Панатинайкос. Гърците мощно желаят Каули, само че на този стадий губят надаването за класния полузащитник. Подобни неистини допълнително ще усложнят обстановката и шансът за трансфер на Каули в Гърция понижават.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР