През последните няколко години София се превърна в притегателен център

...
През последните няколко години София се превърна в притегателен център
Коментари Харесай

Най-големият споделен ИТ офис на Балканите е в София

През последните няколко години София се трансформира в привлекателен център за развиване на започващи ИТ компании. Те имат потребност от офиси, само че постоянно нямат задоволително благоприятни условия да си разрешат. Затова известност набират така наречен споделени офиси - общи, отворени офис пространства, където голям брой дребни компании могат да работят дружно. И около всичко това не е изненада, че най-големият споделен ИТ офис на Балканите се намира точно в София. Той се споделя Puzl CowOrKing, като разгласи следващото си разгръщане.

Роботи посрещнаха възпитаници в София за първия образователен ден (ВИДЕО)

Финландецът, който избра България за ИТ компанията си

Третият споделен офис на Puzl се споделя The View, като е с повърхност 2500 кв.метра. Той се намира в постройката на някогашния цех "Витоша ", като ще се характеризира и с панорамен ресторант на последния етаж на постройката, от който ще има 360-градуса панорама към София. Ресторантът ще бъде открит до края на годината.

От тази седмица към този момент работи офис пространството, което резервира индустриалния тип на пространствата и са реставрирани някои истински детайли от интериора на завода. С прибавянето на The View общата повърхност на Puzl CowOrKing към този момент е 6008 кв.метра. Общо над 80 компании работят в споделените пространства на Puzl в София.
 Новият офис The View Новият офис The View
Една от главните характерности на споделените офиси е, че подтикват контактите и взаимната работа сред другите компании. В The View ще могат да работят компании с до 20 чиновници, както и ИТ експерти на свободна процедура. Първите компании, които ще употребяват новия споделен офис, са NetPeak, The Block и Jarvis. Места за нови искащи ще се открият мъчно. “Новото ни пространство The View беше изцяло резервирано месеци преди да отворим. За нас това е индикация, че си вършим работата добре и градим общественост от ИТ експерти и компании, които си оказват помощ и порастват дружно “, споделя създателят на Puzl CowOrKing Тибо Тетинжер.

Коя е най-желаната специалност от учениците

5 мита, които ще попречват кариерата ви на програмисти

Освен продължаващо развиване в София, Puzl към този момент гледа и оттатък България. През 2017 година Puzl бе отличен с премия за „ Най-добро споделено офис пространство в Централна и Източна Европа “ от премиите CESA. Екипът на споделения офис желае да се възползва от интереса и към този момент избира подобаващи места в Будапеща и Букурещ.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР