През последните няколко дни всички погледи са насочени към Венеция

...
През последните няколко дни всички погледи са насочени към Венеция
Коментари Харесай

Тимъти Шаламе с гол гръб на червения килим във Венеция

През последните няколко дни всички погледи са ориентирани към Венеция и звездите, които идват в италианския град, с цел да станат част от 79-тото издание на най-стария кино фестивал. Най-бляскавите тоалети, несъмнено, са на аления килим и можем да кажем умерено, че аленото и, несъмнено, черното са измежду най-предпочитаните цветове тази година. Сред селекцията с елегантни рокли и дамите, обаче се откроява един от обичаните ни млади артисти, който за следващ път съумя да покаже, че владее стилните кодове до съвършенство.

Още с първата си поява за представянето на кино лентата си Bones & All на Лука Гуаданино, младият 26-годишен артист събра погледите с тоалет от мъжката сбирка на Celine – черна жилетка с цветни флорални бродерии, под която носеше бяла тениска, в композиция с камуфлажни бермуди и черни кубинки. Само няколко часа по-късно артистът още веднъж беше сензация на аления килим преди формалната прожекция на кино лентата, появявайки се със страховит тоалет в алено на Haider Ackermann и слънчеви очила.
 Украински бежанци събраха помощи за бедстващите в Карловско 5 септ 2022 | Украински жители, намерили заслон в България, събраха част от даренията, които самите те са получили, и...               

В изискана алена рокля на Saint Laurent се открои и актрисата Виржини Ефира, която беше избрала обувките да бъдат в същия цвят. Но пък няма по какъв начин да пропуснем и роклята на Теса Томпсън, дело на Elie Saab.
               

Също в алена рокля и още веднъж основана от Антъни Вакарело за Saint Laurent се открои невероятната на откриването на фестивала, където получи „ Златен лъв “ за изцяло творчество.
               

Нямаше по какъв начин да не харесаме и изборът на, която тази година е ръководител на журито, като едната вечер тя беше извънредно елегантна в черна рокля на Armani.
               

Но пък още дълго ще си спомняме гащеризона на Schiaparelli, който носеше. Всяка нейната поява във Венеция беше същинско фешън ентусиазъм.
               

Изцяло в черно блесна и френската актриса Изабел Юпер, която този път беше облечена от Armani Prive, само че пък в тази монохромна визия се открояваха страхотни макси бижута в златисто.
               

В тоалети на италианската марка, още веднъж в черно, погледи към себе си приковаха и звездите от сериала „ Еуфория “ Сидни Суини и Мод Апатоу.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР