През последните няколко дни ПП-ДБ не могат да оценят случващото

...
През последните няколко дни ПП-ДБ не могат да оценят случващото
Коментари Харесай

Костадинов: За първи път в историята видяхме как управляващи протестират срещу управляващите

През последните няколко дни ПП-ДБ не могат да оценят протичащото се в страната, тъй като през вчерашния ден видяхме за първи път в историята по какъв начин ръководещи стачкуват против ръководещите. Управляващи стачкуват против личното си държавно управление и заплашват, че ще изискат оставката на личното си държавно управление. Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Това, което се случва е, че тези хора са несъстоятелни, некадърни, некомпетентни и неможещи за ръководят страната. И единственото в тази обстановка е да хвърлят виновността върху всички останали ", уточни той.

Според него, държавното управление е паднало още сега, в който беше основано, тъй като беше ясно, че е въпрос на време то да загине.

" Правителството е на ГЕРБ, Движение за права и свободи и на ПП-ДБ. Толкова са вкопчени във властта тези хора и единственото нещо, което ги интересува са властовите позиции, облагите на властта, може би корупционните схеми, които желаят да създадат още веднъж ", разясни Костадинов.

Той сподели още, че изрично не утвърждават кандидатурата на Димитър Радев за шеф на Българска народна банка и са му поискали оставката преди месец. Неговият мандат е изминал, а от " Възраждане " имат собствен претендент, който ще покажат идната седмица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР