През последните месеци Радина Кърджилова редовно тренира и вече се

...
През последните месеци Радина Кърджилова редовно тренира и вече се
Коментари Харесай

Радина Кърджилова убийствено секси по бельо

През последните месеци Радина Кърджилова постоянно тренира и към този момент се радва на положителни резултати. 35-годишната актриса сподели какво е постигнала, като качи в Instagram две фотоси, на които театралничи по черно долни дрехи, написа iwoman.bg.

Преди време обичаната на Деян Донков, която има две деца от него, показа, че е мощно стимулирана да спортува и още веднъж да влезе във форма.

" Колко пъти сте си казвали, че би трябвало да отслабнете, да измененията нещо в себе си, да се грижите повече за тялото си. Аз съм опитвала какво ли не, качвала съм и съм сваляла килограми без обаче да подкрепям тялото си в тонус. Което е огромна неточност!

След второто раждане болките бяха по-продължителни, коремът към момента не ми се е прибрал, гърбът ме болеше доста. От известно време си споделям, че е извънредно към този момент за стартира нещо за себе си, да имам час, два, в които да се отдам на тялото си. И ето, започнах да упражнявам у дома, Отидох в първия състезателен магазин, купих си екип и шалте, да, към момента се изучавам, само че защо ви пиша всичко това.

Да не отлагате, да имате постоянно време за себе си, даже в случай че имате 5 деца, да се обичате и харесвате, знаете “Моето тяло е моят храм” и че вие сами сте тласък както на себе си, по този начин и на другите и сами определяте по какъв начин ще разграфите денят си, с цел да се чувствате мощни и в добра форма "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР