През последните години има нискотарифни компании, цели компании и агитки

...
През последните години има нискотарифни компании, цели компании и агитки
Коментари Харесай

Психоложка за надписа на Хеопсовата пирамида: Българинът тръгва да види света, но иска и светът да го види

През последните години има нискотарифни компании, цели компании и агитки потеглят в чужбина за няколко дни, това включва и разглеждане на някакви исторически обекти. Българинът потегля да види света, само че желае и светът да го види. Трябва да се заявим, че присъстваме. Нямаме национални знаци, нямаме обобщаващи хрумвания. Това е ключова дума - Локо е България. 

Това сподели пред Би Ти Ви психоложката Ани Владимирова във връзка на надписа Локо 2019 на камък върху Хеопсовата пирамида. 

Не ми се приказва високонаучно по тематиката, сподели още Владимирова и илюстрира с образец от фолклора: Една мома била доста глупава и пристигнали да я желаят годежари. Майка й и татко й я затворили в къщата, с цел да не видят гостите какъв брой е глупава. Тя обаче съумяла да излезе и попитала годежарите: Като идвахте по пътя, видехте ли едно лайно? Видехме. Е, те това лайно, аз съм го... Това прави българинът, декларира се. 

Мина Димитрова, една от туристките, създали фотосите, съобщи, че не е търсила сензация. Тя сподели, че е била потресена като е видяла надписа " Локо 2019 " върху централен камък на пирамидите. Според нея обаче явлението не е единствено българско, а е някаква криворазбрана международна мода.

Според Владимирова при обществения ексхибиционизъм, основан от обществените мрежи, границата се минава елементарно.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР