През последните години домът става все по-важен за всеки един

...
През последните години домът става все по-важен за всеки един
Коментари Харесай

Тапетните входни врати са новия хит в интериорния дизайн у нас

През последните години домът става все по-голям за всеки един от нас, трансформирайки се по едно и също време в учебно заведение, офис, пространство за развлечение, отмора и усамотение. Изолацията остави своя отпечатък и в региона на интериорния дизайн, налагайки някои любопитни нови трендове в цветовете, материалите и текстурите в обзавеждането.

Една такава наклонност, която става все по-актуална през последните месеци е възходящият интерес към тапетните , които намират все по-широко приложение както в обзавеждането на дома, по този начин и на офиса.

“Този вид интериорни решения стават все по-предпочитани, защото разрешават вграждането във всевъзможен тип стени и остават незабелязани, придавайки чувство за минимализъм и поверителност в помещението. Тенденцията е международна и не се следи единствено в България. Очакванията на екипа ни са тя занапред да се ускорява през идващите месеци ” – споделя Станислав Дечев от профилирания уебсайт MyDoor.bg.

От екипа на уеб страницата открояват като едни от най-предпочитаните тапетни порти блиндираните порти SLEEK на италианската компания Dierre. Те се създават със специфична алуминиева каса, която ги скрива в стената и разрешава довеждане докрай с ламперия, декоративна мазилка или латекс. Този вид входни порти могат да се отварят на 180 градуса, с помощта на футуристичните си скрити панти Macron 5.0. Снабдени с контролиране във всички направления, те разрешават крилото да се нарежда изцяло наедно със стената. По този метод с подобаващата мазилка или латекс може да се реализира безусловно идентична визия сред нея и вратата.

Допълнително улеснение е, че входните порти SLEEK имат най-голям клас заключване с електронно ръководство NEXT ELETTRA. В добавка те имат голям брой благоприятни условия за ръководство, измежду които безконтактни ключове, смарт телефон, отдалечено устройство „ Key Fob “, биометричен пръстов читател или клавиатура с код. Освен приятна визия и висока сигурност и надеждност, вратите от тази марка се отличават с доста положителни стойности на звукоизолация, топлопреминаване и водонепропускливост. Звукоизолацията на модела доближава до 45 dB, а топлопреминаването до 1,2 W/m².ºK.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР