През последните години България няма ясна система за защита на

...
През последните години България няма ясна система за защита на
Коментари Харесай

Георги Славов, ПП Републиканци за България: Спасителни центрове за защита на населението да бъдат изградени в Северна и Южна България!

 През последните години България няма ясна система за отбрана на популацията от бедствия и повреди, а реакциите вследствие на форсмажорни условия, за жалост, са закъснели или непълноценни, счита Георги Славов, кандидат-народен представител от листата на Политическа партия " Републиканци за България " -Варна.

За да бъде решен този проблем, “Републиканци за България " оферират да бъдат построени два съществени избавителни центъра – в Северна и Южна България, които да бъдат оборудвани с най-съвременни системи за ранно уведомяване, съвременни софтуерни решения и бързи средства за реакция. Само по този начин може да се подсигурява ефикасна отбрана на популацията от бедствия и повреди. В спешни обстановки бързата и съответна реакция на страната е решаваща за избавяне на човешки животи и за отбраната на имуществото на жителите. В тази връзка страната следва да извърши задължението по застраховане на въздушен медицински превоз, както и да планува превоз за избавяне при бедствия, повреди и естествени бедствия.

За да бъде съответно на актуалните критерии по всички университетски и приложни индикатори за отбрана на популацията при бедствия и повреди, програмата на Република България планува изцяло превръщане на Академията на Министерство на вътрешните работи и залагането на допустимо най-вече на практика образования, в това число и построяването на полигон за трениране на кадровия състав на министерството в съответни реакции, свързани с полицейската и противопожарната активност и отбраната на популацията. По този метод в Академията на Министерство на вътрешните работи ще бъдат обучавани и държавни чиновници от други ведомства, които имат отношение при ръководството на рецесии, планува програмата на Републиканци за България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР