През последните години Apple осигури голям живот на батерията на

...
През последните години Apple осигури голям живот на батерията на
Коментари Харесай

Нов лийк относно батериите в новите модели iPhone 16 носи добри и лоши новини

През последните години Apple обезпечи огромен живот на батерията на най-големите си смарт телефони, само че до момента в който iPhone 16 Pro Max може да продължи тази наклонност, iPhone 16 Plus евентуално няма да го направи.

Това се основава на изтекли данни за потенциала на батерията от OvO Baby Sauce OvO в Weibo (чрез Phone Arena), съгласно които iPhone 16 Pro Max ще има батерия с потенциал 4676 mAh, която е по-голяма с 5,7% от 4422 mAh батерия в iPhone 15 Pro Max.

Това не е голямо нарастване, само че като се има поради, че iPhone 15 Pro Max към този момент предлага доста солидна устойчивост, и че iPhone 16 Pro Max евентуално ще има по-ефективен чипсет A18 Pro, това е обещаващ знак.

Говори се, че идният топ флагман на Apple ще има малко по-голям 6,9-инчов екран, тъй че той ще може да изтощи батерията по-бързо, само че въпреки всичко автономността му ще бъде равна или по-добра от тази на iPhone 15 Pro Max, в случай че това приключване на информация се окаже тъкмо.

За iPhone 16 Plus обаче се показва, че батерията му ще е с потенциал 4 006 mAh, което е с 8,6% по-малко от батерията с потенциал 4383 mAh в iPhone 15 Plus. Това би било в действителност тъпо, защото в нашето ревю на iPhone 15 Plus го описахме като осигуряващ „ най-хубавия живот на батерията на пазара “, тъй че понижението с 8,6% може да размие един от най-големите акценти на предшественика му.

Сред изтеклите данни за потенциала на другите два модела iPhone 16 се твърди, че базовият iPhone 16 ще има батерия с потенциал 3561 mAh. Това е с 5,8% повече от батерията на iPhone 15 с потенциал 3367 mAh. Това би трансформирало този модел в най-големия победител в това отношение.

И най-после, iPhone 16 Pro ще разполага с батерия с потенциал 3 355 mAh, което е единствено с 2% повече от потенциала на батерията в iPhone 15 Pro – 3290 mAh. Все още има нарастване, само че в случай, че съгласно слуховете и този модел ще е с малко по-голям екран от своя предходник, това не е толкоз огромно нарастване, колкото бихме желали да забележим.

И както постоянно, приемайте тези изказвания с доза подозрение. Нищо не е несъмнено до момента в който не се появят новите устройства, което по всяка възможност ще се случи през септември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР