През последните две седмици на граничните пунктове при влизане в

...
През последните две седмици на граничните пунктове при влизане в
Коментари Харесай

Австрия затяга контрола по границите

През последните две седмици на граничните пунктове при влизане в са били направени 770 000 инспекции, заяви през днешния ден министерството на вътрешните работи, представено от вестник " Курир ".
Само през вчерашния неделен ден австрийските служители на реда са създали 100 000 инспекции. От 19 декември до през днешния ден е било отказано влизане в Австрия на 10 000 души, на първо място жители на така наречен трети страни.
 Строги ограничавания в Банкок поради ковид Строги ограничавания в Банкок поради ковид
Властите в Банкок стегнаха карантинните ограничавания, като не разрешиха активността на разнообразни предприятия, с цел да препятстват публикуван...
Освен това от 19 декември до през днешния ден са били осъществени 24 000 инспекции за съблюдаване на домашната. От началото на пандемията напролет на предходната година тези инспекции са общо 330 000.
Министерството на вътрешните работи заяви още, че от 17 ноември до през днешния ден са наложени 11 359 санкции за неспазване на ограничаващите ограничения. Голяма част от тях са издадени при събирания на по-голям от оторизации брой хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР