През последните дни сирийските власти са евакуирали техниката и военнослужещите

...
През последните дни сирийските власти са евакуирали техниката и военнослужещите
Коментари Харесай

Агенция САНА обяви колко ракети е свалила ПВО на Сирия, атакуваните обекти са били евакуирани преди дни след предупреждуние от Русия

През последните дни сирийските управляващи са евакуирали техниката и военнослужещите от обектите, които през днешния ден бяха ударени от Съединени американски щати, Англия и Русия. Това оповестиха телевизия " Ал Арабия " и почитан представител на районен съюз, който поддържа сирийския президент Башар Асад.

Според съдружника на Асад при интервенцията са били изстреляни към 30 ракети, а една трета от тях са били прехванати.

Според сирийски военни източници са били прехванати 20 ракети, които били изстреляни по региона на Касва южно от Дамаск.

Сирийската държавна организация САНА съобщи, че сирийската противовъздушна защита е прехванала всички ракети, изстреляни по цели в провинция Хомс.

Англия и Франция са изстреляли над 100 крилати ракети и ракети и ракети въздух-земя за военни играждански обекти в Сирия. Това заяви Министерството на защитата на Руската федерация.

От военното ведомство са прецизирали, че сирийските системи за противовъздушна защита са свалили забележителна част от ракетите преди да стигнат до задачите.

Летището на Дамаск не е било измежду задачите на западните удари. Според САНА главните цели на въздушните удари са били обекти в покрайнини на Дамаск и позиции на Противовъздушна отбрана.

Дамаск е отчасти нарушено електроподаването, заяви панарабската телевизия " Ал Маядин ", съгласно която " сирийската Противовъздушна отбрана е поразила забележителен брой от изстреляните по столицата ракети ".

Телевизия " Ал Джазира " заяви, че западните въздушни удари по Сирия са били ориентирани по военното летище Мезза в предградие на Дамаск и база на Противовъздушна отбрана в региона на планината Касюн, както и по 41-а бригада на силите за особено предопределение и 105-а бригада на Републиканската армия. Според малкия екран са ударени общо девет цели в Дамаск, негови покрайнини и други региони на Сирия.

Държавната организация САНА отхвърли тази информация и съобщи, че " враждебните медии се пробват да преувеличат мащабите на тристранната експанзия, която е крещящо нарушаване на интернационалното право и е наказана на неуспех ".

В западните удари по Сирия с изключение на изстреляни от кораби ракети са взели участие и самолети, което е сложило в заплаха водачите поради сирийските и съветските противовъздушни системи, съобщи поискал анонимност американски формален представител.

Според други представители на американската администрация в ударите са употребявани разнообразни типове муниции, в това число крилати ракети " Томахок ".

Според телевизия " Ал Маядин " западните бойни самолети са изхвърчали от базата на водената от Съединени американски щати коалиция в Ел Удейд в Катар.

Си Ен Ен, цитирайки военни източници, заяви, че при ударите е употребен минимум един транспортен съд в Червено море, както и бомбардировачи Б-1.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР