През последните дни ръководителите на BMW, Volkswagen и Renault се

...
През последните дни ръководителите на BMW, Volkswagen и Renault се
Коментари Харесай

BMW, Volkswagen и Renault се опитват да отменят забраната за ДВГ

През последните дни ръководителите на BMW, Volkswagen и Renault се оповестиха срещу задачите на Европейския съюз за нездравословните излъчвания, потвърждавайки, че разпоредбите за унищожаване на моторите с вътрешно горене оказват прекомерно огромен напън върху промишлеността, а въпреки това потребителите по този начин или другояче не купуват задоволително електрически коли.

Ще напомним, че задачите на Европейски Съюз са да вкарат цялостна възбрана за бензинови и дизелови коли през 2035 година и да наложат обилни санкции за автомобилните производители, в случай че не съблюдават периодите.

Известно е, че през 2025 година Европейски Съюз ще изисква 25% понижение на излъчванията от новите леки коли, продавани в Европа, спрямо разрешените излъчвания от 2021 година. Неспазването на новите правила ще докара до санкция за всяко записано в Европейски Съюз транспортно средство.

„ Вярваме, че цялостният обзор на законодателството на Европейски Съюз във връзка с автомобилния парк с мотори с вътрешно горене е от огромно значение “, сподели изпълнителният шеф на BMW.

Изпълнителният шеф на Volkswagen Group също се изрече предходната седмица, че няма смисъл промишлеността да заплаща санкции, в случай че няма рамкови условия за продажби на електрически коли.

На собствен ред основният изпълнителен шеф на Renault Лука де Мео също прикани чиновниците на Европейски Съюз да преразгледат стандартите за нездравословни излъчвания, като направи това в публично отворено писмо.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР