През последните дни една от най-обсъжданите теми е интервюто, което

...
През последните дни една от най-обсъжданите теми е интервюто, което
Коментари Харесай

Петя Дикова: Меган не беше подготвена да е част от кралското семейство

През последните дни една от най-обсъжданите тематики е изявлението, което Меган Маркъл и принц Хари дадоха пред Опра Уинфри. Обвиненията против английското кралско семейство раздрусаха целия свят. За да разясняват тематиката в студиото на bTV пристигнаха водещата Петя Дикова и преводачката Мариана Хил.

Двете разясниха, че протичащото се приказва за доста дълбоки проблеми в живота на Меган Маркъл. Мариана Хил уточни, че „ войната “ на Меган не е единствено против кралското семейство, само че и срещи нейното лично. Младата жена има доста съществени проблеми с татко си.

Снимка: Getty Images

Петя Дикова пък показа, че Меган просто не е била готова за живота в кралското семейство. Тя описа, че като публицист, отразявал събития в английския кралски двор, е схванала, че главен принцип за високопоставеното семейство е това в никакъв случай да не разясняват персонални тематики и в никакъв случай да не се оплакват – тъкмо нещата, които Маркъл направи в изявлението с Опра.

Тя сподели, че присъща линия на членовете на английското кралско семейство е, че не обичат да се демонстрират в общественото пространство. Любимите им занимания са такива, които ги държат настрани от медиите. За разлика от тях новопристигналите в фамилията обичат да са център на внимание и да са тук-там, където ще бъдат снимани и коментирани.

Снимка: Getty Images

Петя следи връзките сред Меган и кралското семейство към този момент 10 години и показа, че през тези години е чакала светът да се развълнува от кралската двойка колкото нея. Меган, която е американска актриса и не е с доблестен генезис, символизира фантазията на доста девойки – да срещнат принца и да заживеят в приказка.

Точно тази приказка обаче няма да приключи със благополучен край. Скандалът заплашва да утежни връзките сред Бъкингам и Белия дом и към този момент коства работата на известния английски публицист Пиърс Морган, който беше един от най-големите критици на Меган Маркъл.

Снимка: CBS/ YOUTUBE

Въпреки разтърсванията, двете гостенки на предаването „ Тази заран “ споделиха, че откриват същинска обич в връзките сред принц Хари и брачната половинка му. Според Мариана Хил повода за това е, че мъжът е намерил в лицето на Меган облика на майката, която му е липсвала.

На уеб страницата може да прочетете повече за свадите към изявлението:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР