През последните десетилетия археолозитe nопaднаха на загaдъчни находки, които специалистите

...
През последните десетилетия археолозитe nопaднаха на загaдъчни находки, които специалистите
Коментари Харесай

Гробниците на извънземни по света

През последните десетилетия археолозитe nопaднаха на загaдъчни находки, които експертите абсолютно дефинират като гробници на извънземни.

Въпросът, който интригува и учени, и проявяващи интерес към тематиката НЛО, е дали на някоя от милиардите планети съществува рационална цивилизация. Освен в небесните простори, отговорът би трябвало да се търси и под земната повърхнина.

Британската могила в Руанда

В Руанда, Централна Африка, в края на октомври 2009 година, в джунглите близо до град Кигали теоретичен екип разкрил необичайно гробище. Вниманието на експертите било привлечено от  над два метровите скелети с непропорционално огромни черепи. Освен това, съгласно градежа на черепите следвал изводът, че притежателите им не са имали очи, нос и уста . Възрастта на погребението се дефинира на 500 години . В 4О гробове лежали по пет заровени същества. Швейцарският антрополог Хюго Чарлз, който изследвал останките, няма подозрения, че принадлежат на пришълци от Космоса. Съдейки по физическите им характерности, са общували посредством телепатия . Предполагаемата причина за гибелта им е заразяване с локален вирус, с който организмите на някои от хуманоидите не са могли да се оправят.  Незнайно за какво координатите на погребалните могили се пазят в загадка.

ЧЕРУПКА ВМЕСТО РЕБРА

В мексиканския щат Сонора археолози разкрили остатъци на заровени 25 същества, при 13 от които имало неестествени деформации на черепите. Пет от скелетите принадлежали на деца на към 12 години. Всички с признаци на развалени зъби. Останките са на възраст хиляда години. Ребрата към кръста на един от скелетите били слепени като черупка на костенурка.

МУМИЯТА ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА

В египетска гробница е открита двуметрова мумия без нос и уши . Устата е необятна и без език. Находката провокира съществени разногласия измежду учените. Според археолога Гастон дьо Вилар мумията е на извънземен, умрял в Египет преди към 4000 години. Съдейки по типа на погребението, приживе съществото се е употребило с голям престиж измежду египтяните, тъй като е заровено с царски почести. Около него имало огромни ресурси от храна и предмети на изкуството. Заедно с пришълеца са заровени и прислужници, с цел да го съпровождат и да му служат в задгробния свят . Гробницата е изсечена в канара, стените й са полирани до искра, извън е покрита с декорации от материал, който наподобява на олово. Силно завладяващи са някои от предметите към мумията: кръговиден железен диск, затрупан с незнайни знаци, железен костюм и каменни плочки с изображения на звезди, планети и апарати, които наподобяват на галактически кораби.

Вероятно не е инцидентно, че в античните египетски текстове непрекъснато се загатва за богове, които са пристигнали от небето с огнени колесници.

СКЕЛЕТИ В СКАЛИТЕ НА ТИБЕТ 

В тибетската пещера Баян Каpа Ула, ситуирана в китайската провинция Цинхай, през лятото на 1937 година научна експедиция разкрила траурен комплекс. До момента няма формален коментар за находката. В скалите на труднодостъпния планински регион са изсечени ниши, а в тях лежат 716 човекоподобни скелета . Дължината им е към 130 см, черепите са огромни, крайниците- тънки. Според градежа на костите не принадлежат нито на китайци, нито на тибетци. До всеки скелет имало каменен диск с отвор по средата и затрупан с незнайни писмени знаци.

По стените на гробниците били издълбани рисунки, наподобяващи съзвездия. А сред съзвездията били прокарани пунктирани линии, като че ли показващи траекторията на междузвездното пространство . Първото пояснение е, че погребението е на липсващ тип маймуни . Но зародила и версия, че скелетите, дисковете и рисунките принадлежат на цивилизовани същества . През 1962г. надписите отчасти са разчетени, само че без да се дава публичност на наличието им. Но година по-късно изтекла информация от текста: “Дропа се спуснаха със своите въздушни кораби на Земята. Мъжете, дамите и децата се криеха от тях, до момента в който не схванаха, че идват с мирни планове ” .

Подобно е и наличието на локални митове, а предания описват за джуджета с отблъскваща осанка, които пристигнали от небето . През 1947 година англичанинът Къри Робин Евънс изследвал региона и разкрил племе, което се назовава дропа. Членовете му били високи не повече от 120 см. Разказвали, че предците им са пристигнали от Сириус. 

БЕЛГИЙСКИЯТ ВЕЛИКАН 

При пробутване на автомагистрала в белгийския град Малмеди бил открит над 2-метров скелет . Черепът съвсем двойно превъзхождал по размери  човешкия. Очните ябълки били огромни- заемали половината от лицето. Предполага се, че възрастта на скелета е 6000 години. Учените предположили, че скелетът принадлежи на мутант, подложен на въздействието на антична естествена злополука.

 

 

Източник: Доби прес

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР