През последните 3 месеца Георгиев, който се ползва с висок

...
През последните 3 месеца Георгиев, който се ползва с висок
Коментари Харесай

Олигарх платил 200 000 евро за мръсна атака срещу подалия оставка шеф на "Антикорупция" Пламен Георгиев!

През последните 3 месеца Георгиев, който се употребява с висок престиж освен в българската правоохранителна система, само че и измежду партньорските служби, бе обект на злостна акция и то поради терасата в жилището си.

Атаката против Георгиев и фамилията му прерастна във физически закани за сигурността му, а една медийна клика го обстрелваше със серия от компромати и подправени вести.

Бившият зам.-правосъден министър бе подложен и на инспекция от Националната организация по приходите, която завърши със умозаключение, че няма нито едно нарушаване.

Независимо, че контролните органи потвърдиха правотатата му, Георгиев реши да се отдръпна от поста си, с цел да защищити фамилията си от спомагателния стрес, който им бе породен от долнопробните публикации по негов адрес.

Това обаче не се стори задоволително на един безочлив олигарх, който безкрупулно желае да го съсипе.

Едва ли е инцидентна и днешната провокация от страна на екип на bTV, който се нахвърли върху Пламен Георгиев на излизане от студиото на Нова телевизия.

Сценаристите на задкулисието, обаче би трябвало да знаят, че рано или късно ще бъдат застигнати от възмездието за злините, които вършат. С това би трябвало да е наясно и въпросният олигарх, който неправилно е решил, че е недостижим.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР