През последните 2 години, група професори от различни ВУЗ-ове и

...
През последните 2 години, група професори от различни ВУЗ-ове и
Коментари Харесай

Движение Заедно представя Нова икономическа доктрина за ускорено развитие на България“

През последните 2 години, група професори от разнообразни ВУЗ-ове и Българската академия на науките и други протестиращи интелектуалци и специалисти в границите на Движение ЗАЕДНО за смяна, са създали „ Нова икономическа теория за ускорено развиване на България “.
Нейната презентация ще се състои на 27 октомври (четвъртък) от 18:00 ч. в Гранд Хотел София.
Ето какво показват още уредниците и създателите на доктрината, измежду които са проф. Александър Томов, проф. Ганчо Ганчев, проф. Гарабед Минасян, проф. Динко Динков и проф. Иван Станков:
 Твърдение: Имало е напън върху частна компания да се откаже от мегапроект в България Твърдение: Имало е напън върху частна компания да се откаже от мегапроект в България
Ново порция обвинявания и изказвания за проваления китайски мегапроект " Света София " до Елин Пелин направиха от Движение " Заедно ". Той бе...
Уважаеми Дами и Господа,
През последните 10 години България изостана доста от другите източноевропейски страни. Пренебрегването и нарушаването на европейските демократични полезности доближи застрашителни размери. Корупцията и злоупотребата с европейските фондове сринаха дефинитивно доверието в страната, както се вижда от Резолюцията на Европейския парламент от 8 октомври т.г.
Правителството отговорно за всичко това твърди, че настоящето ръководство няма опция. Това е смешна и нагла неистина. Вече години наред редица политически сили и неправителствени организации оферират решения, които ГЕРБ и Бойко Борисов отхвърлят. През последните 2 години, група професори от разнообразни ВУЗ-ове и Българската академия на науките и други протестиращи интелектуалци и специалисти в границите на Движение ЗАЕДНО за смяна създадоха „ Нова икономическа теория за ускорено развиване на България “.
Имаме удоволствието да Ви поканим на презентацията на доктрината, която ще се състои на 29 октомври (четвъртък) 2020г. от 18:00ч. в Гранд Хотел София намиращ се на адрес: гр. София, ул. „ Гурко “ 1. Убедени сме, че полемиките за бъдещето развиване на България ще бъдат потребни за всички, които желаят смяна и нов вид ръководство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР