През последната седмица ръководството в лицето на Наско Сираков показа,

...
През последната седмица ръководството в лицето на Наско Сираков показа,
Коментари Харесай

Георги Миланов: Левски е най-големият клуб в България, офертата беше най-доброто, което ми се случи

През последната седмица управлението в лицето на Наско Сираков сподели, че ме желае в тима и това надви да приема офертата на Левски, която за мен в действителност е най-хубавото, което можеше да се случи. Ето какво още сподели той в първото си изявление като състезател на " сините ":

Това бяха най-лесните договаряния от всички клубове, с които съм приказвал. Всичко мина съвършено. През последната седмица мислех, имахме няколко диалога, като от клуба демонстрираха, че в действителност държат на мен. Радвам се, че сега съм тук.
 Снимка 541232
Източник:

Много бяха аргументите, поради които се съгласих да играя тук. Една от тях е, че 90% от тима са българи. Искам да играя с млади български футболисти и да си оказваме помощ взаимно. Познавам много от момчетата, тъй че няма да има проблем с акомодацията.
 Снимка 541231
Източник:

Тепърва предстоят хубави дни за Левски. Именно заради тази причина съм тук. Събрани са доста положителни футболисти. Но е обикновено да мине малко време. Феновете са страхотни. Гледал съм съвсем всички мачове на Левски. Наистина почитателите са тези, които сега крепят тима и тази поддръжка, която видях след загубата от Славия бе показателно. Това също наклони везните към решението ми да попиша с Левски. Един български тим с български футболисти и аудитория, която ги поддържа. Предполагам, че нещата ще си дойдат на мястото рано или късно.
 Снимка 541230
Източник:

Нямам самообладание да пристигна домакинския мач против Арда. Днес ще направя първа подготовка с тима. Ще ми би трябвало малко време да привикна с момчетата и тактическите инструкции, макар че почти знам в каква сграда играе Левски, тъй че няма да ми е нужно доста време, само че значимото е да съм жив и здрав. Ще се постарая оптимално да оказа помощ на тима, както той го направи за мен ", сподели Миланов.
 Официално: Георги Миланов подписа с Левски
Официално: Георги Миланов подписа с Левски

За една година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР