През последната година Прокуратурата многократно алармира за натиск върху институцията,

...
През последната година Прокуратурата многократно алармира за натиск върху институцията,
Коментари Харесай

МИЛЕВА РАЗКРИ: Плашат прокурор с патрон и думите кръв и информиран

През последната година Прокуратурата неведнъж сигнализира за напън върху институцията, върху обособени магистрати. Информирам ви за нова форма на напън. Натиск, който към този момент има престъпен темперамент. Магистрат получава опасност за ликвидиране и това поради това, че си прави работата. Това сподели представителят на основния прокурор Сийка Милева.

" Вчера на ул. Черковна в София в длъжностен кабинет на магистрата в долап, съдържащ писалищен и други материални, е открит книжен плик, адресиран персонално до прокурора без адресант. В плика са открити патрон диаметър 9 по 19 мм и няколко хартиени бележки представляващи отрязъци на обособени думи. Недопустимо е прокурор да получава подобен плик ", сподели Милева.

" Думите в плика са били буквално " Кръв " и " осведомен ". Има и адрес на столична болница, която нашият сътрудник е посещавал през последните месеци, както и записка с името на непозната страна. Тези послания са открити не другаде, а в длъжностен кабинет в постройка, употребена от самостоятелната правосъдна власт. Целта е може би, че магистратите би трябвало да се опасяват да извършват служебните си отговорности ", сподели още тя.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР