През почивните дни ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове

...
През почивните дни ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове
Коментари Харесай

С началото на септември времето се променя: Ето какво ни очаква през уикенда

През почивните дни ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове с купеста облачност. Само на обособени места в източните и планинските региони са вероятни краткотрайни превалявания. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, слаб, в източните региони до сдържан. Това демонстрира информация в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология за времето пез уикенда и идната седмица.

Преобладаващите оптимални температури ще са сред 27° и 32°. В неделя по-късно след обяд и през нощта против понеделник от северозапад на изток ще се развива купесто-дъждовна облачност и до сутринта тук-там ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от северозапад.

В понеделник облачността ще е по-често забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии, а на обособени места - градушки и краткотрайно увеличаване напразно. Дневните температури ще се намалят, повече в Западна България. До края на деня вятърът още веднъж ще стане североизточен, а през нощта против вторник явленията ще затихнат. До сутринта и облачността в множеството региони ще намалее.

Във вторник ще има променлива облачност, по-значителна след обяд, когато тук-там още веднъж ще превали, допустимо е и да прегърми. В средата на седмицата ще доминира слънчево време, вероятността за превалявания е дребна. Температурите ще се покачат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР