През по-голямата част от деня Луната е в знак Козирог

...
През по-голямата част от деня Луната е в знак Козирог
Коментари Харесай

Раци, слушайте вътрешния си глас. Деви, избягвайте конфронтациите

През по-голямата част от деня Луната е в символ Козирог и е в позитивни аспекти към планетите. Взаимовръзката й с Плутон по обяд обаче придава темперамент на напрежение в контактите с другите, въздейства върху метода на мислене, като натъртва на негативността, съмнението и обсебването, само че е потребно, в случай че желаете да изследвате нещата в дълбочина. Противоотровата за всичко това е откритостта и гъвкавостта в общуването. От 15:54 ч. следобяд Луната минава към Водолей, което прави малко по-спокойна и приятна вечерта в петък.

Овен – Петък идва с акцент върху работните или домашните проблеми и отговорностите, които имате. Може малко да е напрегната нервната ви система, изключително в случай че имате работа с хора, които се пробват да ви наложат възгледите си или да ви манипулират.

Телец – Някои от вас ще се заемат с дълготрайните си проекти, само че ще открият, че са заседнали прекомерно дълго. Други ще вършат проекти за бъдещето или ще желаят да учат нещо ново. Добре ще бъде късният следобяд или вечерта да се заемете с нещо, което да разсее мозъкът ви.

Близнаци – Днес мнозина ще се пробват да слагат ред в нещата си или да намерят на практика решения на финансовите въпроси. Трябва ви по-добър проект за бъдещето. Това, което се нуждае от повече внимание, са контактите ви с другите.

Рак – Прекалено дълго мислите за предлаганите благоприятни условия и оферти. Днес някой може да открадне възможностите ви под носа ви, в случай че оставите страха и съмнението да ви водят. Слушайте вътрешния си глас и го следвайте. Бъдете по-смели.

Лъв – Луната ви прави всички по-взискателни, като също по този начин основава чувство за напрежение във вашите взаимоотношения. Трябва да бъдете много деликатни, изключително в общуването с сътрудници и сътрудници, само че също по този начин би трябвало да сте толерантни и непредубедени.

Дева – Нещо в общуването с останалите може да ви възмути, ядоса или даже да се появят отрицателни мисли. Като цяло е добре да избягвате борбите, в случай че не сте уверени, че ще запазите самообладание, без значение какво чувате.

Везни – Денят ще стартира с малко повече натоварване. Най-забавната част от деня стартира следобяд, когато Луната влезе във Водолей във вашия дом на любовта и творчеството и образува позитивни аспекти с Меркурий и Юпитер по-късно.

Скорпион – Днес ще имате податливост да налагате възгледите си на другите по манипулативен метод. Ще бъде мъчно да отделите страстта, страха или безпокойството от вашата справедлива преценка, по тази причина по-добре е да не вършиме никакви изводи.

Стрелец – Луната към обедните часове се среща с Плутон, което малко ще се отрази на мозъка и душевното положение. Не че би трябвало да се случи нещо мъчно, с цел да бъдете тревожни, просто сте склонни да се тревожите повече от естественото за това, което се случва в всекидневието.

Козирог – Може да се почувствате малко „ измъчени “ през днешния ден, изключително в случай че срещнете спънки при осъществяване на проектите, само че Луната ще ви помогне да намерите удобен излаз, в случай че сте в усложнение, изключително до момента в който е във вашия знак до 15:54 ч.

Водолей – Може да почувствате, че всекидневието задушава креативните ви трендове и не ви разрешава да имате независимост в дейностите си. Не позволявайте мозъкът ви да бъде превзет от отрицателни мисли.

Риби – Избягвайте неприятните привички и оставете да почиват мозъкът и душата си. В моменти на стрес постоянно имате другари, които са до вас. От следобяд нататък Луната се реалокира към Водолей и като цяло носи по-спокойни и приятни ритми.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР