През първия зимен месец мнозина ще имат възможност да променят

...
През първия зимен месец мнозина ще имат възможност да променят
Коментари Харесай

Подробен хороскоп за декември разкрива съкровени тайни, продстоят неочаквани събития

През първия зимен месец мнозина ще имат опция да трансформират живота си към по-добро. Ще се възползват ли всички обаче от тази опция? Основното предписание през декември е да споделяме единствено с родственици проектите си. Какво друго е значимо да се знае за месеца?
Е, това ще разкрие психологът Джулия Берегова.
Какво са решили звездите за последния месец от 2018 година.
Декември ще продължи с позитивните трендове от ноември. Бариерите и възбраните ще останат в предишното, а в главата ви ще се върти същинско обилие от радостни вести.

По време на празниците не пропускайте опцията да пътувате и да грижите за околните си хора. Не бъдете стиснати, звездите няма да разрешат портфейла ви да се изпразни елементарно. Първата половина на месеца може да е сложна за мъжете. Особено чувствителни ще бъдат зодиите Стрелец, Дева и Риби. Те имат потребност от доста поддръжка.
Второто и третото десетдневие на месеца ще бъдат позитивни. За доста хора ще бъде най-хубавият интервал от годината. Слънцето ще бъде в хармонична връзка с Уран. Чувствайте се свободни да стартирате нови планове – интернационалните, спортни или просветителни. Купувайте нови уреди, в този момент му е времето. Ще решите проблеми с недвижими парцели и строителство, а нищо чудно и да укрепите бизнеса си с нов личен състав.

Овен
Този месец звездите поучават Овните да слушат мнението на хора, които са авторитетни за тях. Добре е представителите на знака да не се надценяват, тъй като всеки може да направи неточност в избран миг, даже и те. Пътуванията ще се заменят от нови планове. Бъдете оптимисти, а по-късно ще имате време за безусловно всичко. Помислете авансово какви дарове ще извършите за празниците, не разваляйте нечии упования.

Телец
Борбата през този месец е безусловно безсмислена. Обстоятелствата ще са по-силни от вас и колкото повече се борите, толкоз повече може да загубите. Не губете силата си на вятъра, по-добре е да излезете от бизнеса за известно време и да вършиме това, което обичате. Ще разберете няколко неща, които могат да ви разочароват, само че някои от тях ще ви харесат. Представителите на знака е добре да мислят за близкото бъдеще и по този начин ще трансформират живота си и в далечно.

Близнаци
Любов – това е мотото, през което ще мине месецът за вас. Бизнесът ви няма да попречи на развиването на сантименталните връзки с обичания човек. Прекарвайте с него колкото се може повече време. Със несъмнено ще откриете, че имате още повече допирни точки, в сравнение с сте предполагали. Не забравяйте да посетите родственици, които от много време чакат точно това. Краят на месеца ще пристигна с нови финансови облаги и обещаващи предложения.

Рак
През първия зимен месец представителите на зодия Рак може да се отдръпват, с цел да проучват живота си на тишина и успокоение и да помислят за вечността. Роднините и околните ви обаче се нуждаят от вас. Трябва да им обърнете задоволително внимание и да им дадете обич. Погрижете се авансово за подаръците им. Помислете каква приятна изненада може да извършите на всеки един член на фамилията си. Роднините ви ще оценят грижата топлината и добротата ви.

Лъв
Сега сте уязвими и тъкмо това в действителност ви прави рискови. Ако вие не контролирате себе си, кой може да го направи? Имате доста власт. Чакайте идващия месец и ще получите доста обич. Случаите тялото си и се отдайте на повече спорт – плуване или фитнес да вземем за пример. Правилното хранене също е значимо – откажете се от сладките неща и десертите.

Дева
Скромност и малко изпитание. Това е вашият показалец към триумфа. Девите през декември би трябвало да са по-малко внимателни. Има доста завистливи хора, от които нямате потребност – отървете се от тях. Колкото повече се вложите в работата си, толкоз по-удовлетворени ще сте от резултата. Фокусирайте се върху материалните полезности. В тях е ключът към вашата непоклатимост.

Везни
Безсрамно изхвърляйте пари наляво и надясно. Големите покупки ще са доста потребни – Венера е във вашия втори дом. Време е да актуализирате дрешника си, да попълните аксесоарите си, гримовете и козметиката си. Не се опитвайте да свършите всичко през този месец, някои задания би трябвало да бъдат отсрочени, с цел да тръгне всичко по верния път.

Скорпион
Бъдете по-малко претенциозни към околните си, другояче в отговор ще получите доста негативност. На второ място не атакувайте ненадейно хората. От средата на месеца ще имате страхотна опция да реализирате задачите си и да достигнете до огромна облага.

Стрелец
На първа среща постоянно давате тип на човек, който е открит и има прелестно възприятие за комизъм. Този самоуверен оптимизъм безусловно подкупва дамите, а мъжете остават леко комплицирани, тъй като си показват човек с доста мощен и самостоятелен темперамент. През декември Юпитер ще направи живота на Стрелците радостен  благополучен. Ще извършите голям скок, ще получите мощ и ентусиазъм, а работата ще ви носи облага и задоволство. Пригответе се!

Козирог
В началото на декември няма да се постанова да ставате по-активни. Поддържайте спокойствието се. Отлагайте значимите решения, не започвайте поправки и не сменяйте работата си. Опитайте се да не се разстройвате от нищо. Сега е времето да трупате сили. През втората половина на декември ще почувствате удобното въздействие на няколко планети едновременно: Юпитер, Венера, Меркурий, и Слънцето, а до кря на месеца и на Марс. Чакате прелестни изненади в персоналния си живот.

Водолей
Връзката ви с обичания човек е просто омайваща. Грижете се за него, само че не забравяйте и за работата. Нищо чудно шефът ви да мисли за покачване. Олимп е единствено на две стъпки. Ако докажете своята преданост и професионализъм, то покачването безусловно ви е в джоба. Важно е да покажете най-хубавите си страни. В края на месеца може да се чувствате изтощени. Добре е да си починете.

Риби
Ще получавате доста похвали за това какъв брой сте привлекателни през този месец. Сексуалната ви енерия е на своя разцвет. Идеите просто нахлуват в главата ви. Сега можете да постигнете всичко, което поискате. Но помнете, не би трябвало мигновено да похабявате силите си. Избрете си цел и си начертайте път към нея. Пазете проектите си в загадка.
Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР