През първия си мандат Борисов бе отмъстителят, който обещаваше да

...
През първия си мандат Борисов бе отмъстителят, който обещаваше да
Коментари Харесай

Нов Лют Шамар За Бойко Борисов От Корнелия Нинова! Вижте Какво Му Сервира В Неделния Ден!

" През първия си мандат Борисов бе отмъстителят, който обещаваше да вкара в пандиза всички нарушители и виновници за кражбите на прехода. Нищо такова не се случи. През втория си мандат бе строителят на автомагистрали и пътища. От отчета на Световния стопански конгрес за качеството на инфраструктурата излиза наяве, че пътищата в България са по-лоши, в сравнение с в Танзания, Алжир и Мали. В изследването страната ни е сложена на 93 място по качество на пътищата. И тази задача на Борисов не е изпълнена ", ядоса се водачът на алените.

По думите й актуалната роля на премиера като обединител на Западните Балкани и Европа и Русия също не се осъществя.

" Днес той е в ролята на обединител - сплотява Западните Балкани, сплотява Европа с Русия, а не може да си сплоти министрите в личния си кабинет - Валери Симеонов упреква Ангелкова в корупция и сезира основния прокурор, а българският народ е по-разединен от всеки път ", подчертава Корнелия Нинова.

Българска социалистическа партия обаче са подготвени с опция - " Визия за България ". Социалистите ще показват визията си на 21 юли на национално заседание. По плана работили и специалисти, които не са част от партията. Визията включвала и оферти на учените от Българска академия на науките.

Измамите на митниците също тревожат соцлидера. И в тях тя вижда неуспеха на министър-председателя.

" Времето демонстрира истината ", отсече Нинова и добави, че по време на вота на съмнение към ръководещите проблемите със системата БАЦИС бяха акцент на левицата. Те получили рецензии за липса на обосновка.

" Сега, няколко месеца по-късно, отчет на ОЛАФ открива тъкмо това - подправени данни и фиктивно прекосяване на товари ", изясни Нинова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР