През първия почивен ден от седмицата ще продължи да вали

...
През първия почивен ден от седмицата ще продължи да вали
Коментари Харесай

Валежите продължават и в събота

През първия почивен ден от седмицата ще продължи да вали дъжд.

През нощта, в по-голямата част от страната, ще е без превалявания и облачността краткотрайно ще се раздра. Ще е съвсем безшумно.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Минималните температури ще са сред 4° и 9°, в София - към 5°. През деня облачността ще е забележителна. Ще има превалявания от дъжд, на повече места и по-интензивни ще са след обяд в Централна България. Ще има и гръмотевична активност. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 13° и 18°, в София - към 14°, написа

Над планините ще е най-вече облачно. Ще има превалявания от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 2°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 11° и 14°. Температурата на морската вода е 11°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР