През октомври мрачният ретрограден Плутон най-накрая приключи. Тъй като тази

...
През октомври мрачният ретрограден Плутон най-накрая приключи. Тъй като тази
Коментари Харесай

Няма да има ретрограден Плутон до април 2022 г., така че предстоят промени във взаимоотношенията

През октомври мрачният назадничав Плутон най-сетне завърши. Тъй като тази планета е обвързвана с прераждането, ще остане в този пряк пренос до 30 април 2022 година Може би се чудите по какъв начин тази смяна може да ви засегне, в случай че към момента не е.

Докато има назадничав Плутон, ние нормално мислим за това какво в живота ни може да изисква смяна. Когато обаче тази фаза приключи, е време да предприемем и съответни дейности.

И във връзка с това, че този характерен назадничав Плутон завърши, можем да чакаме нашите взаимоотношения и ежедневна рутина да бъдат съществено разтърсени.

Тъй като Плутон е в Козирог, би трябвало да разгледаме инфраструктурата на нашето всекидневие. Запитайте се следните въпроси: „ Здравословен ли е методът ми на живот за моето психическо здраве? “ и „ Трябва ли да основа по-добра рутина, която включва персоналното ми благоденствие? “ Това значение на назадничав Плутон се концентрира върху поемането на надзор над живота и благосъстоянието ви и решаването да измененията навиците, които сте забелязали, че не ви се отразяват добре.

Какви са тези привички по-специално?

Е, като се има поради, че Плутон е управлява Скорпион (известен с това, че е прочувствен и интуитивен) и той се намира непосредствено през сезона на Везни, можем да чакаме да зародят въпроси за това дали хората в живота ни в действителност ни носят изгода или не. Ако желаеме да разгледаме инфраструктурата на нашия живот, можем да погледнем кой е към нас. Това е огромната тематика за директното разполагане на Плутон. Изчерпват ли силата ни или хранят душата ни? Чрез интроспекция на тези въпроси и отговаряйки на тях за себе си надлежно, ретроградният Плутон, който е завършил, дава опция за издигане на граници и ограничавания върху хора, които не поддържат нашето благоденствие.

Старите модели и способи на мислене също са сложени под въпрос, защото планетата се концентрира върху цикъла смърт-живот. Ето за какво тя ни приканва да се откажем от всичко, което не работи, и да работим за обработване на смяна в живота си, с цел да сме в интерес на себе си и на нашия прогрес.

Плутон се свързва със гибелта и прераждането, тъй че има доста аспекти на нашите подсъзнателни модели и евентуално нашите точки на болежка. За да работите в сходство с силата на Плутон, тогава се подгответе да разгледате и преразгледате изключително надълбоко вкоренени концепции за това от какво или кого се отдалечавате и в какво или кого се трансформирате.

Това също слага под въпрос кой е в живота ви и по какъв начин въздейства върху вашите избори и хрумвания.

Има доста проекции, които се слагат върху хора и то още от ранното им детство. Обикновено съществуват доста модели на държание и привички, които са натрапвани от потомство. Макар традициите да се нещо хубаво, има някои аспекти, които повече вредят и евентуално би трябвало да бъдат разрушени.

За да разберете кои области от живота ви биха могли да се възползват от трансформацията, помислете повече за последните пет месеца преди предишния назадничав Плутон. Както споменахме първоначално, това е интервалът до октомври предходната година. Със сигурност е време да извършите промени, като това ще ви се отрази по ненадейно добър метод.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР