През нощта срещу вторник отново ще се заоблачава и във

...
През нощта срещу вторник отново ще се заоблачава и във
Коментари Харесай

Времето утре - 27 април

През нощта против вторник още веднъж ще се заоблачава и във вторник облачността ще бъде по-често забележителна. На места, основно в северозападната половина от страната, ще превали дъжд. Вятърът ще е с източна съставния елемент, слаб до сдържан. Минималните температури ще са по-високи, дневните в Северна България едва ще се намалят, на юг, където облачността ще бъде най-вече междинна и висока, ще са съвсем без смяна. Това заяви за Агенция " Фокус " Евгения Егова, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
В средата на седмицата тук-там ще има краткотрайни превалявания, в следобедните часове са вероятни и гръмотевици; в сряда явленията ще са най-вече в северозападната половина от страната, в четвъртък – основно в планинските региони. В сряда вятърът ще е към момента от изток-югоизток, в четвъртък - от югозапад и с него температурите ще се покачват. Максималните ще бъдат сред 22° и 27°, по Черноморието 18°-20°. Сутрешните - сред 5° и 10°.
 Седмична прогноза за времето за 26 април - 2 май Седмична прогноза за времето за 26 април - 2 май
В понеделник над цялата страна ще бъде слънчево. Максималните температури ще са сред 15 и 20 градуса. Във вторник над Източна Българи...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР