През нощта срещу петък ще бъде предимно ясно и почти

...
През нощта срещу петък ще бъде предимно ясно и почти
Коментари Харесай

Живакът удря 18 градуса в средата на декември

През нощта против петък ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. След среднощ в низините ще стартират да се образуват мъгли. Минимални температури сред 0 и 5 градуса, по морския бряг малко по-високи.

В петък, 15 декември, още веднъж ще бъде най-вече слънчево, следобяд с краткотрайни нараствания на облачността, основно над Западна България. През деня ще се появи юг-югозападен вятър, в Източна България до сдържан, и дневните температури ще се покачат, по-съществено в планинските региони, оповестява Дарик.

В западната част на Дунавската низина и тук-там в Горнотракийската равнина ще има мъгли и ниска облачност, които ще задържат дневните температури там по-ниски – към 10 градуса. В останалата част от страната оптимални - сред 13 градуса и 18 градуса, в София към 13 градуса.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд над масивите от Западна България с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър, който денем още ще се усили. Максимална температура на височина 1200 метра към 8 градуса, на 2000 метра – към 3 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха - 13-16 градуса. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР