През нощта ще е предимно ясно и почти тихо, съобщиха

...
През нощта ще е предимно ясно и почти тихо, съобщиха
Коментари Харесай

Синоптиците прогнозират покачване на температурите в четвъртък

През нощта ще е най-вече ясно и съвсем безшумно, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане ще е близо до междинното за месеца. В четвъртък ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и единствено на обособени места в Източна България ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, в източната половина от страната - сдържан, североизточен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще са сред 30° и 35°, в София - към 30°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще има купеста облачност и на обособени места по северното крайбрежие ще превали временен дъжд. Вятърът ще е до сдържан от север, след обяд ще отслабне и ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са 28-31°. Температурата на морската вода е 24-26°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд - с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 25°, на 2000 метра - към 18°.

В петък и в събота времето ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, по-значителна над източните и планинските региони, вероятни са изолирани краткотрайни превалявания. В Западна България ще е съвсем безшумно, в Източна ще духа слаб, след обяд - по Черноморието - сдържан североизточен вятър. Температурите ще се покачат едва и в събота оптималните ще са сред 31° и 36°.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР