През нощта ще е почти тихо. Сутринта ще бъде с

...
През нощта ще е почти тихо. Сутринта ще бъде с
Коментари Харесай

Продължава ли зимата през март? Прогнозата

През нощта ще е съвсем безшумно. Сутринта ще бъде с температури към нулата, минималните ще са м/у минус 3° и 2°, в обособени котловинни и малко по-ниски. Преди обяд ще има по-съществени разкъсвания и понижения на облачността, но през втората половина на деня още веднъж ще се заоблачи и в Югозападна България ще превали дъжд, в планинските региони - сняг. В западната половина на Дунавската низина ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури - без основна смяна - м/у 5° и 10°.

С раздрана облачност ще бъде и по Черноморието. След обяд на обособени места по южното крайбрежие едва ще превали дъжд. Ще духа слаб, най-вече източен вятър. Вълнението на морето ще бъде едва.

Облачно и със снеговалежи ще бъде и на следващия ден в планините. На повече места ще вали в Рило-Родопската област.

Ще духа сдържан вятър с посока от запад-северозапад. Опасността от лавини отвън обработените писти в ски курортите е висока.

По-студено от нормалното за март ще се задържи и у нас в околните дни, с минимални ритъм. от минус 4° до 1° и оптимални - сред 2° и 7°. Ще доминира облачно време, с превалявания най-вече от сняг, на повече места и повече по количество в събота и неделя в Южна България, а във вторник и сряда - в централната част от страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР