През нощта ще бъде предимно ясно с увеличаваща се висока

...
През нощта ще бъде предимно ясно с увеличаваща се висока
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква в следващите дни

През нощта ще бъде най-вече ясно с увеличаваща се висока облачност. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са най-вече сред 7° и 12°, в София – към 8°, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 
Утре ще е най-вече слънчево и топло. Ще има раздрана висока облачност, която от запад ще понижава. В множеството региони ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, по-ниски по Черноморието, в София – към 25°. Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца. 
Над Черноморието ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 15° и 20°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево, преди обяд с незначителна висока облачност. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад и с него дневните температури още ще се покачат. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 10°.
В неделя и понеделник ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност, през втория ден забележителна. Ще духа слаб южен вятър. Температурите ще се покачат още и в понеделник минималните ще са сред 9° и 14°, а оптималните - сред 25° и 30°. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР