През нощта от северозапад облачността ще са разкъсва и намалява.

...
През нощта от северозапад облачността ще са разкъсва и намалява.
Коментари Харесай

Облаците се разкъсват в неделя

През нощта от северозапад облачността ще са раздира и понижава. По-значителна ще се задържи над южните региони от страната и основно там ще има и превалявания от дъжд. Вятърът от запад-северозапад ще отслабне и ще бъде до сдържан, единствено в Североизточна България към момента мощен. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 0°. Утре над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. По-значителна облачност ще има над югоизточните региони. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, който в Източна България до вечерта ще се ориентира от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 13°, София - към 8°.

Над планините облачността ще е раздрана, постоянно намаляваща до най-вече слънчево. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър, който последователно ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 5°.

Над Черноморието ще има раздрана облачност. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад, който денем ще се ориентира от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето изгрява в 6 ч. и 45 мин. и залязва в 18 ч. и 28 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 42 мин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР