През нощта облачността ще е разкъсана, на много места -

...
През нощта облачността ще е разкъсана, на много места -
Коментари Харесай

Очаква ни слънчева съботна сутрин, но валежите и облаците няма да отстъпят

През нощта облачността ще е раздрана, на доста места - до най-вече ясно време. Почти безшумно, минималните температури ще са сред минус 1 и 4 градуса, в София - към нулата.

В събота сутринта ще доминира слънчево време, само че от запад облачността ще се усилва и след обяд ще е най-вече забележителна. До вечерта на много места, основно в западната половина от страната, ще има превалявания от дъжд Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са сред 11 и 16, в София - към 11 градуса.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна, само че ще е без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще бъдат сред 10 и 12 градуса.  Температурата на морската вода е към 9 - 10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще е раздрана, след обяд най-вече значителна и на доста места в Стара планина и масивите от Западна България ще има валежи от дъжд, над към 1200 метра - от сняг. Ще духа сдържан вятър от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4, на 2000 метра - към минус 2 градуса.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР