През нощта облачността беше разкъсана и без валежи. Сутринта времето

...
През нощта облачността беше разкъсана и без валежи. Сутринта времето
Коментари Харесай

Новата седмица започва с облаци и дъжд - ето къде ще вали

През нощта облачността беше раздрана и без превалявания. Сутринта времето ще е безшумно, с минимални температури сред 6° и 11°, написа Пик.

Днес облачността ще е по-често забележителна и най-вече висока. Около и следобяд ще се развива и купеста, и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще превали. По-голяма възможност за гръмотевични стихии ще има в Източна България и Стара планина. Ще се появи слаб, а в планинските региони до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 20° и 25°.Над планините ще е най-вече облачно, с краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността. В следобедните часове ще има валежи, на повече места в Стара планина, където ще има и гръмотевична активност. Ще духа до сдържан южен, по най-високите върхове – югозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра – към 15°, на 2000 метра – към 7°.Над Черноморието облачността ще е раздрана. Само на изолирани места след обяд ще превали. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максимални температури - сред 16° и 19°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.


 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР