През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно
Коментари Харесай

Синоптиците: Ще вали по морето и утре

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно, само че до сутринта над източните региони облачността ще се усили и на обособени места ще превали.

Утре над западната половина от страната ще доминира слънчево време. Над източната, а след обяд и над планинските региони облачността ще е забележителна и там тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд и гръмотевици, по-значителни в следобедните часове. Ще духа слаб, в източната половина от страната - до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 25° и 30°.

Преди обяд в планините ще бъде най-вече слънчево, само че в следобедните часове облачността ще се усили и тук-там, основно в масивите от Централна и Източна България ще превали. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието облачността ще е забележителна и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд. По-значителни и интензивни ще са основно след обяд по южното крайбрежие. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 25-26°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 13.09.2018 слънцето ще изгрее в 07:04 часа и ще залезе в 19:40 часа. Продължителност на деня 12:36 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР